Microsoft Certified IT Professional MCITP certificering

formulier

Je ICT diploma op zak, en al wat werkervaring op de helpdesk? Dan is het tijd om door te leren en te starten met het behalen van ICT certificeringen. Kies voor de Microsoft Certified IT Professional certificering op Desktop niveau.

Microsoft lanceert nieuw certificeringsprogramma

Let op: Met de komst van Windows Server 2012 gaan er wat zaken veranderen. Per 31 Juli 2014 zullen de meeste MCITP certificeringen niet meer beschikbaar zijn. Microsoft adviseert om te studeren voor en/of te upgraden naar MCSA of MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert).

MCITP Helpdeskmedewerker vacatures

Helpdeskmedewerkers kunnen diverse certificeringen en specialismes hebben, waarvan de MCITP certificering er een van is. Om een MCITP certificering te behalen dient de helpdeskmedewerker of IT professional eerst een of meerdere MCTS certificeringen te behalen.

Certificaten MCITP helpdesk

MCITP staat voor Microsoft Certified IT Professional en is geschikt voor startende tot aan zeer ervaren IT Professionals. Voor helpdeskmedewerkers is er Windows Client, en kun je kiezen uit de MCITP Enterprise Desktop Support Technician on Windows 7 of de MCITP Enterprise Desktop Administrator on Windows 7 variant. Beide bestaan uit de 70-680 als basis, en daarnaast de 70-685 of 70-685. 

MCITP biedt ook de mogelijkheid om expert te worden op het gebied van planning, beheer, ontwerp of troubleshooting. MCITP is erg geschikt voor IT professionals die zich willen onderscheiden met Windows Server 2008, Windows Vista, SQL Server en Exchange Server op het gebied van ontwerp, beheer, troubleshooting en planning.

Helpdeskmedewerker met MCITP

Een Helpdeskmedewerker of IT professional met MCITP kan zich onderscheiden op het gebied van Windows Server 2008, Windows Vista, SQL Server en Exchange Server. Lees meer op de Microsoft site.

Certificaten Microsoft Helpdeskmedewerker

In veel vacatures voor Microsoft Helpdeskmedewerker is het van belang om Microsoft gecertificeerd te zijn. De bekende certificeringen zijn de MCSA/ MCSE/ MCP/ MCITP en MCDST-certificeringen.

Vacatures MCITP Helpdeskmedewerker

Ben jij in het bezit van de MCITP certificaat? Bekijk dan direct of jouw baan als helpdeskmedewerker erbij staat en solliciteer.

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.