Certificeringen

formulier

Je hebt je MBO-ICT diploma op zak, en zoekt een startersfunctie. Of je hebt al wat werkervaring als helpdeskmedewerker? Dan is het tijd om te starten met het behalen van ICT certificeringen. De meeste startende helpdeskmedewerkers beginnen het behalen van een ITIL v3 certificering of een Microsoft certificaat, zoals bijv. de MCSA Windows 10 certificering. Ben je al meer ervaren, dan zul je al goed op weg zijn naar de MCSA 2012 of 2016 certificering.

Certificeringen: welke opleidingen kun je als helpdeskmedewerker het beste volgen?

Studeren, opleidingen volgen en certificaten behalen kan middels klassikale lessen, e-learning of zelfstudie. Klik op de één van de onderstaande certificeringen om aanvullende informatie te lezen.

Persoonlijk Ontwikkelplan (POP)

Elke medewerker stelt met een jobcoach een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) op en daar wordt ook een ICT opleidingstraject aan gekoppeld, om de beoogde ICT certificaten te behalen en zo door te blijven ontwikkelen. Wanneer het ICT opleidingstraject helder is stellen we een studieovereenkomst op, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wij helpen je richting een optimale balans tussen de juiste werkervaring en best betaalde certificaten.

Meer informatie?

Vanwege het grote aantal helpdeskmedewerker vacatures zijn wij continu op zoek naar gedreven ICT professionals die zich willen blijven ontwikkelen.

 

Interesse of wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.