Microsoft Certified Professional MCP certificering

formulier

Net klaar met je MBO-ICT? Dan is het tijd om te beginnen met het behalen van ICT certificeringen. De meeste startende ICT-ers beginnen met één of meer Microsoft Certificeringen. Microsoft Certified Professional ofwel MCP was de basis certificering, tegenwoordig is dit de MTA certificering.

MCP helpdeskmedewerker

De helpdeskmedewerker kan diverse certificeringen behalen, de basis certificering van Microsoft is MCP. MCP is een internationaal erkende kwalificatie waarmee de helpdeskmedewerker aantoont dat deze beschikt over voldoende kennis van de verschillende Microsoft producten. De MCP training geeft een indruk van de manier waarop Microsoft-producten binnen ondernemingen worden gebruikt.

MCP certificering

MCP staat voor Microsoft Certified Professional. MCP is in principe het beginpunt van het certificeringstraject van Microsoft. Er zijn geen eisen voor het starten aan een MCP certificering, behalve dat de helpdeskmedewerker of ander professional enige praktische ervaring dient te hebben met Microsoft producten.

Certificaten Microsoft Helpdeskmedewerker

In sommige vacatures voor Microsoft Helpdeskmedewerker is het van belang om Microsoft gecertificeerd te zijn. De bekende certificeringen naast de MCP certificering, zijn: MCSA/ MCSE/ MCITP en MCDST.

MCP certificaat Helpdeskmedewerker

Het is mogelijk om Microsoft Certified Professional MCP te worden na het behalen van een willekeurig Microsoft certificaat.

Vacatures Microsoft MCP Helpdeskmedewerkers

Helpdeskmedewerker met MCP certificaat? Bekijk dan de vacatures online op deze website.

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Met trots werken wij voor o.a. de volgende organisaties:

WestFriesGasthuis
Imsict
Nedtrain
Danone
Zaanstad
Heliomare
Holland-Casino
Quantore