MTA: Microsoft Technology Associate certificering

formulier

Net klaar met je MBO-ICT? Dan is het tijd om te beginnen met het behalen van ICT certificeringen. De meeste startende ICT-ers beginnen met één of meer Microsoft Certificeringen. In de basis heeft Microsoft een aantal categorien waar je certificeringen voor kunt behalen, als servicedeskmedewerker zijn de relevante certificeringen te vinden onder 'Produktiviteit'. Onder 'Produktiviteit' valt zowel MOS: Microsoft Office Specialist-certificatie als ook MTA: Microsoft Technology Associate. Op deze pagina gaan we in op MTA.

MTA servicedeskmedewerker

De helpdeskmedewerker kan diverse certificeringen behalen, de basis certificering van Microsoft is MTA: Microsoft Technology Associate. MTA is een internationaal erkende kwalificatie waarmee de helpdeskmedewerker aantoont dat deze beschikt over voldoende kennis van de verschillende Microsoft producten. De MTA training geeft een indruk van de manier waarop Microsoft-producten binnen ondernemingen worden gebruikt. Microsoft Technology Associate is een certificatie voor servicedeskmedewerkers die zoeken naar kennis van de fundamentele concepten van de MS technologie. Een MTA-certificering bestrijkt een breed spectrum van fundamentele technische concepten, toont aan dat u beschikt over de belangrijkste technische basiskennis en vergroot uw technische geloofwaardigheid.

Wat is MTA?

MTA (Microsoft Technology Associate) is een inleidende Microsoft-certificering voor personen die een carrière in de IT overwegen. Een MTA-certificering bestrijkt een breed spectrum van fundamentele technische concepten, toont aan dat je als professional beschikt over de belangrijkste technische basiskennis. Let op: De MTA-examens komen niet in aanmerking voor MCP-certificering en zijn geen vereiste voor MCSA- of MCSD-certificering.

MTA certificering

MTA staat voor Microsoft Technology Associate. Een MTA-certificering bestrijkt een breed spectrum van fundamentele technische concepten, toont aan dat u beschikt over de belangrijkste technische basiskennis en vergroot uw technische geloofwaardigheid.

Certificaten Microsoft Helpdeskmedewerker

In sommige vacatures voor Microsoft Helpdeskmedewerker is het van belang om Microsoft gecertificeerd te zijn. De bekende certificeringen naast de MTA certificering, zijn: MOSMCSA/ MCSE en het inmiddels oude MCITP en MCDST.

MTA certificaat Helpdeskmedewerker

Het is mogelijk om de MTA: Microsoft Technology Associate te worden na het behalen van het Microsoft MTA: IT Infrastructure certificaat. Het MTA: IT Infrastructure Cloud Platform en Infrastructure certificaat is bedoeld voor diegenen die een carrière nastreven in de desktop- en serverinfrastructuur of in private cloud computing: Een MTA-certificering bestrijkt een breed spectrum van fundamentele technische concepten, toont aan dat u beschikt over de belangrijkste technische basiskennis en vergroot uw technische geloofwaardigheid.

Vacatures voor Microsoft MTA Helpdeskmedewerkers

Helpdeskmedewerker met MTA certificaat? Bekijk dan de vacatures online op deze website.

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Met trots werken wij voor o.a. de volgende organisaties:

IBM
Nieuwegein
Imsict
Multrix
GGZ Nederland
Danone
Vattenfall
Heerenloo