Salaris helpdeskmedewerker

formulier

Het salaris van een Helpdeskmedewerker? Lees hier alle informatie over het salaris van een Helpdeskmedewerker en waar dit salaris van afhankelijk is.

Helpdeskmedewerker salaris

Het salaris van een helpdeskmedewerker hangt mede af van de ervaring, type organisatie waar de helpdeskmedewerker gaat werken en de baan zelf. Een startende helpdeskmedewerker verdient rond de 1300 - 1600 euro bruto. Terwijl een helpdeskmedewerker met 5 jaar ervaring tussen de 1900 - 2400 euro verdient. Wil je hier meer over weten dan kun je kijken op deze site: loonwijzer. Het salaris hangt mede af van je leeftijd, ervaring, opleidingsniveau en het bedrijf waar je werkt.

Wat is het salaris van een helpdeskmedewerker

Over het algemeen starten ICT'ers met een baan als helpdeskmedewerker na het behalen van MBO-3 of MBO-4 ICT opleiding. Op de servicedesk krijgen de medewerkers te maken met alle problemen die er zijn op het gebied van ICT binnen de organisatie. Een ideale rol om te starten in de ICT, omdat alle problemen op het gebied van kantoorautomatisering worden gemeld via de servicedesk. Daarnaast is de servicedesk functie, de ideale basis om vanuit door te groeien richting werkplekbeheer en systeembeheer.

Belang helpdeskmedewerker in lijn met salaris

De rol van helpdeskmedewerker is erg belangrijk. Er zouden erg veel problemen ontstaan wanneer er geen servicedesk is, immers niemand kan dan nog bellen indien er problemen zijn met de computer. De medewerkers van een bedrijf zijn niet productief wanneer hun computer, applicaties of andere randappratuur niet werkt.

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.