MOS: Microsoft Office Specialist certificering

formulier

Net klaar met je MBO-ICT? Dan is het tijd om te beginnen met het behalen van ICT certificeringen. De meeste startende ICT-ers beginnen met één of meer Microsoft Certificeringen. In de basis heeft Microsoft een aantal categorien waar je certificeringen voor kunt behalen, als servicedeskmedewerker zijn de relevante certificeringen te vinden onder 'Produktiviteit'. Onder 'Produktiviteit' valt zowel MOS: Microsoft Office Specialist-certificatie als ook MTA: Microsoft Technology Associate. Op deze pagina gaan we verder in op de MOS: Microsoft Office Specialist certificering.

Drie niveau's binnen de MOS certificering

Er zijn drie verschillende certificatieniveau's binnen MOS, dit zijn:

  • MOS: Microsoft Office Specialist;
  • MOS Expert: Microsoft Office Specialist Expert;
  • MOS Master: Microsoft Office Specialist Master.

MOS gecertificeerde servicedeskmedewerker

De helpdeskmedewerker kan diverse certificeringen behalen, de basis certificering van Microsoft is MOS: Microsoft Office Specialist certificering. MOS is een internationaal erkende kwalificatie waarmee de helpdeskmedewerker aantoont dat deze beschikt over voldoende kennis en vaardigheden om alle mogelijkheden van Office optimaal te benutten. Je kunt de MOS-certificering (Microsoft Office Specialist)  behalen voor een specifiek Office-programma. Streef je naar certificeringen op een hoger niveau, zoals de MCSA Office 365 of MCSE certificering, dan is het behalen van de Microsoft Office Specialist een goed beginpunt.

MOS certificering

MOS staat voor Microsoft Office Specialist. De MOS-certificering bestrijkt een breed spectrum van fundamentele technische concepten, toont aan dat je beschikt over de belangrijkste technische basiskennis van de verschillende MS Office producten en vergroot je technische geloofwaardigheid.

Certificaten Microsoft Helpdeskmedewerker

In sommige vacatures voor Microsoft Helpdeskmedewerker is het van belang om Microsoft gecertificeerd te zijn. De bekende certificeringen naast de MOS certificering, zijn: MTAMCSA/ MCSE en het inmiddels oude MCITP en MCDST.

MOS certificaat Helpdeskmedewerker

Het is mogelijk om de MOS: Microsoft Office Specialist te worden na het behalen van het MOS: Microsoft Office Specialist voor Microsoft Office 2016 certificaat. Deze certificatie laat zien dat je beschikt over de vaardigheden die nodig zijn om alle mogelijkheden van Office optimaal te benutten door een MOS-certificering (Microsoft Office Specialist) te behalen voor een specifiek Office-programma.

Vacatures voor Microsoft MOS Helpdeskmedewerkers

Helpdeskmedewerker met MOS certificaat? Bekijk dan de vacatures online op deze website.

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Met trots werken wij voor o.a. de volgende organisaties:

Imsict
Waterland Ziekenhuis
SNSreal
Den Bosch
WestFriesGasthuis
NEH
UMC
Nieuwegein