Non-Skilled Helpdeskmedewerker vacatures

formulier

Wat is een non-skilled Helpdeskmedewerker? Hoe ziet de functieomschrijving van een non-skilled Helpdeskmedewerker eruit? Wat is het verschil tussen een skilled en een non-skilled helpdeskmedewerker? Dit en meer lees je op deze pagina over non-skilled Helpdeskmedewerker. Tevens vind je op deze website overzichtelijk vacatures voor non-skilled Helpdeskmedewerkers.

Non-skilled Helpdeskmedewerker vacature

Er kunnen grofweg twee soorten helpdeskfuncties worden onderscheiden, namelijk: de skilled en non-skilled helpdeskmedewerker. Bij een non-skilled helpdesk houdt de agent zich primair bezig met het loggen van problemen in het call registratie systeem (bijv. TopDesk, HPopenview) en het doorzetten van de problemen naar de juiste oplosgroep. Deze oplosgroepen zijn veelal in te delen in: werkplekbeheer, systeembeheer, netwerkbeheer, applicatiebeheer. Afhankelijk van de organisatie zijn dit interne afdelingen, maar sommige organisaties kiezen ervoor om dit uit te besteden aan een MSP ofwel Managed Service Provider.

Vacatures non-skilled helpdesk

De non-skilled Helpdeskmedewerker is een echte startersfunctie en deze staat gelijk aan een Junior Helpdeskmedewerker. Een non-skilled helpdeskmedewerker levert support aan gebruikers door problemen te loggen in Topdesk of een ander pakket. Simpele handelingen als password resets worden wel opgepakt door de non-skilled helpdesk.

Functiebeschrijving Non-skilled Helpdeskmedewerker

De functieomschrijving van een non-skilled helpdeskmedewerker is vergelijkbaar met die van een Junior Helpdeskmedewerker. De non-skilled helpdesker is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de 1e lijns support. Per e-mail of per telefoon neemt de helpdesker problemen aan en registreert deze problemen. Afhankelijk van de organisatie mag je simpele incidenten als password issues zelf oplossen, maar complexere incidenten zet je door naar de 2e-lijns support.

Helpdeskmedewerker hoofdwerkzaamheden

De non-skilled Helpdeskmedewerker werkt mee aan het loggen van storingen bij de afdeling ICT. In het geval van een storing registreert de non-skilled helpdeskmedewerker de melding. Hij of zij houdt de incidenten bij in het callregistratiesysteem, zet complexe incidenten door en is verantwoordelijk voor de bewaking van de voortgang van de ze incidenten. De helpdeskmedewerker is daarbij het communicatiekanaal naar de klant.

Non-skilled Helpdeskmedewerker profiel

De non-skilled Helpdeskmedewerker is een typische startersfunctie. De non-skilled heeft een IT-achtergrond en is in bezit van een MBO-ICT opleiding. Behoudens de stages is er nog niet veel werkervaring vereist. Een non-skilled helpdesk icm trainingen die gevolgd kunnen worden, biedt een startende ICT-er een mooi begin van zijn carrière.

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Met trots werken wij voor o.a. de volgende organisaties:

prorail
NS
Waterland Ziekenhuis
GGZ Nederland
VUmc
IBM
Heerenloo
Hogeschool Leiden

Geen passende vacature gevonden?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende helpdesk vacatures zijn!