formulier

ICT Helpdeskmedewerker Amsterdam

40 uur
MBO
1 - 2

ICT Helpdeskmedewerker Amsterdam

Voor een leuke klant in Amsterdam zijn wij opzoek naar een helpdesk topper. Iemand die het leuk en uitdagend vind om zoveel mogelijk vragen en problemen zelf op te lossen. De kandidaat die wij zoeken heeft een afgeronde MBO-ICT opleiding, is leergierig en heeft minimaal 1 jaar werkervaring op een ICT helpdesk.

Over de functie ICT Helpdeskmedewerker Amsterdam

Als Helpdeskmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het geven van telefonisch support aan eindgebruikers bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers. Je zult samen met een team binnenkomende vragen en problemen behandelen met betrekking tot software, applicaties en/of hardware. Het is aan jou de uitdaging om 80% van deze vragen op te lossen. De binnenkomende calls registreer je nauwkeurig in het betreffende Service Desk Pakket (bijv. TOPdesk, HP Openview, etc.). Kom je een voor jou onbekend probleem tegen? Dan kijk je in de knowledgebase, overleg je het probleem met collega's of je raadpleegt het internet om de eindgebruikers de juiste oplossing te bieden. Indien nodig zet je het ticket door naar de 2e lijn en/of een externe specialist. Als helpdesk medewerker blijf je altijd verantwoordelijk voor de snelheid van het oplossen van de calls. Al met al een erg afwisselende, leuke en leerzame baan.

Ideale kandidaat ICT Helpdeskmedewerker Amsterdam

·         Afgeronde ICT opleiding; 

·         Minimaal 1 jaar werkervaring op een grote (skilled-)servicedesk;

·         Kennis van ITIL processen;

·         Kennis van en ervaring met Windows 7; 

·         Kennis en ervaring met MS Office (2010) pakketten; 

·         Oplossings- en servicegerichte instelling; 

·         Zelfstandig, collegiaal en leergierig; 

·         Pré: ITILv3 en/of Windows 10 certificering;

·         Pré: rijbewijs B.

Aanbod klant ICT Helpdeskmedewerker Amsterdam

Je profiteert van een vast maandsalaris en een bonusregeling. Naast deze primaire arbeidsvoorwaarden biedt Jobfinity jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een aantrekkelijke pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Uit ervaring is gebleken dat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vind en daarom profiteer je als medewerker ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je een auto van de zaak wilt, of je extra vakantiedagen wilt aankopen, etc. Je hebt dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carriere bij Jobfinity ICT Professionals!

Geen passende vacature gevonden?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende helpdesk vacatures zijn!
 
 

ICT Helpdeskmedewerker Amsterdam

40 uur
MBO
1 - 2