formulier

ICT Traineeship Zuid-Holland

40 uur
MBO / HBO
0,5 - 1 jaar

ICT Traineeship Zuid-Holland

ICT Professionals die voldoen aan onderstaande criteria krijgen de kans om een ICT Traineeship te volgen. Je gaat aan de slag bij opdrachtgevers in de provincie Zuid-Holland. Het ICT Traineeship is erop gericht om jou klaar te stomen voor de toekomst! Je doet werkervaring op bij toonaangevende bedrijven, behaalt kosteloos certificeringen, krijgt een auto en een goed salaris.

Wij zoeken jou!

Onze opdrachtgever is continu op zoek naar starters die net hun MBO ICT opleiding hebben afgerond en in bezit zijn van stage-ervaring en/of werkervaring op een Skilled Servicedesk. Ben je net klaar met je MBO-ICT opleiding? Dan zoeken wij jou!

Informatie ICT Traineeship Rotterdam

Servicedeskmedewerker Rotterdam, Zuid Holland

ICT Professionals krijgen de kans om een ICT Traineeship te volgen, waarbij jij als trainee werkervaring opdoet bij toonaangevende bedrijven in de regio van Rotterdam, certificeringen behaalt en natuurlijk geld verdient. Trainees starten op de servicedesk, hier doe je 6 - 12 maanden werkervaring op met het verlenen van (desktop-) support bij één van de opdrachtgevers. Aan het begin van je traineeship stel je samen met één van onze medewerkers een studieplan en een Persoonlijk Ontwikkel Plan op. Gedurende deze periode krijg je de mogelijkheid om op kosten van de opdrachtgever diverse certificeringen te behalen.

Functie eisen ICT traineeship Rotterdam

Om in aanmerking te komen voor het ICT Traineeship vragen wij de volgende zaken, namelijk:
• Afgeronde MBO niveau 3 of 4 opleiding richting ICT;
• Stage- en/of werkervaring op een Skilled Servicedesk;
• Resultaat- en klantgericht;
• Je bent communicatief sterk;
• Helpt graag mensen en bent servicegericht;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal.
• Kennis en ervaring van Windows en Office;
• Bekend met ITIL,
• Rijbewijs B is een pré.

Wat bieden wij jou?

Na het succesvol afronden van het ICT traineeship, krijg je een vast contract en kom je te werken bij de opdrachtgever in de detachering of je start bij één van onze opdrachtgevers in vaste dienst. IT Professionals krijgen een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak en opleiding. Daarnaast biedt de opdrachtgever elke professional persoonlijke loopbaanbegeleiding, volop kansen om door te groeien en alle mogelijkheden om ICT gerelateerde opleidingen te volgen op kosten van de opdrachtgever!

Meld je vandaag nog aan!

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ben jij uit het juiste hout gesneden. Wil je snel carriere maken in de ICT? Een zeer professioneel, maar vooral ook leuk, team komen versterken? Opleidingen volgen die je verder helpen in je carriere? Solliciteer dan direct op deze vacature en meld je aan!

Geen passende vacature gevonden?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende helpdesk vacatures zijn!
 
 

ICT Traineeship Zuid-Holland

40 uur
MBO / HBO
0,5 - 1 jaar