formulier

ICT Helpdeskmedewerker Almere

36 - 40 uur
MBO
1 - 3 jaar

ICT Helpdeskmedewerker Almere

Per direct zijn we op zoek naar een ICT Helpdeskmedewerker voor een klant in Almere. De kandidaat die wij zoeken heeft een afgeronde MBO-ICT opleiding, is leergierig en heeft minimaal 1 jaar werkervaring op een ICT helpdesk.

Over de functie ICT Helpdeskmedewerker Almere

Als helpdeskmedewerker fungeer je als telefonische en schriftelijke vraagbaak voor collega’s en klanten over onze eigen ontwikkelde online systemen. Je beantwoordt vragen, schat de urgentie in van problemen en lost deze adequaat op. Waar nodig schakel je collega’s in. Naast veel klantcontact doe je ook licht administratieve (invoer) werkzaamheden.  Het aantal uren is bespreekbaar en je kunt de functie ook voor een deel uitvoeren vanaf één van onze vestigingen.

Ideale kandidaat ICT Helpdeskmedewerker Almere

Servicedeskmedewerker Almere

De kandidaat die we zoeken functioneert op MBO niveau en heeft ervaring met telefonisch en schriftelijk klantcontact. Affiniteit met Microsoft Excel is een pre. Je bent in staat om te fungeren als het visitekaartje van de klant. Je geeft een hoge prioriteit aan de tevredenheid van klanten. Je bent enthousiast, klantgericht en communicatief vaardig. Je kunt je goed concentreren en voert administratieve werkzaamheden accuraat en geduldig uit. Je werkt zelfsturend, bent leergierig en werkt graag in een team. Je houdt ervan om dingen te regelen en klanten enthousiast te zien. Met een fluctuerende werkdruk weet je goed om te gaan.

Aanbod klant ICT Helpdeskmedewerker Almere

Ze hebben een enthousiast en gedreven helpdesk/afdeling beheer van vijf mensen dat haar kennis en ervaring graag met je deelt. De klant staat voor kwaliteit en heeft korte lijnen. Ze investeren veel in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en er is vrijheid en ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Als laatste bieden ze goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over de opdrachtgever

De klant is een dienstverlener gespecialiseerd in verzuimmanagement, arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Het is een jonge en dynamische organisatie en met ruim 150 collega’s streven we ernaar de klant beter te maken.
Met de klantverwachtingen als uitgangspunt zijn we volop in beweging. HUn cultuur kenmerkt zich door daadkracht en transparantie. Ze zijn resultaatgericht, betrokken en ze worden graag uitgedaagd. Om hun ambitie verder vorm te geven, zoeken ze enthousiaste mensen om ons groeiende team te komen versterken. En op korte termijn zijn ze op zoek naar een Helpdeskmedewerker.

Geen passende vacature gevonden?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende helpdesk vacatures zijn!
 
 

ICT Helpdeskmedewerker Almere

36 - 40 uur
MBO
1 - 3 jaar