formulier

Servicedeskmedewerker Lelystad

36 - 40 uur
MBO
1 - 3 jaar

Servicedeskmedewerker Lelystad

Op zoek naar een uitdagende baan? Ga aan de slag als Servicedeskmedewerker ICT in Lelystad bij een vooruitstrevend bedrijf, met enthousiaste collega's, waar veel ruimte is om mee te groeien in een dynamische ICT-omgeving.

Functieomschrijving Servicedeskmedewerker ICT Lelystad

Servicedeskmedewerker Lelystad

Als helpdeskmedewerker fungeer je als de vraagbaak voor zakelijke klanten die gebruik maken van onze oplossingen. Deze klanten benaderen jou met problemen per telefoon of e-mail. Jij bent verantwoordelijk voor de afhandeling van deze problemen, incidenten of serviceverzoeken (zowel 1e als 2e lijns calls) vanuit de supportafdeling. Je zorgt voor een adequate en indien nodig creatieve oplossing en beheert en onderhoud de systeemdocumentatie. Daarnaast bewaak je de juiste toepassing van gebruikersprocedures en de dagelijkse back-up procedure. Je evalueert nieuwe versies en applicaties. Je signaleert trends en hebt het vermogen om, over incidenten heen, op actieve wijze structurele verbeteringsmogelijkheden te onderkennen en daar verbetervoorstellen voor te doen. Je ondersteunt de leiding bij het uitdragen van de visie en het beleid van de organisatie naar collega’s en externe partijen.

Functie eisen Servicedeskmedewerker ICT Lelystad

Ambitieuze starters met voldoende kennis en kunde worden zeker ook uitgenodigd om te solliciteren. Wat vragen wij?

  • Opleiding: Wij zoeken kandidaten met een afgeronde opleiding op HBO- of MBO-niveau, bijvoorbeeld in de richting Informatica of gerelateerd;
  • Ervaring: je hebt bij voorkeur ervaring in de omgang met overheidsinstanties;
  • Verder vragen we ervaring in telefonisch instructies geven, cloudoplossingen en ervaring met conversie- en migratietrajecten van databases (Postgre, SQL, Oracle);
  • Vaardigheden: je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Je bent zeer klantgericht en je hebt een probleemoplossend vermogen;
  • Je hebt affiniteit met Software en je bent leergierig. Kennis en ervaring met Windows Server 2008 en 2012, Active Directory, Hyper-V en Remote Desktop Services.

Wat biedt de opdrachtgever

Allereerst een prettige informele werksfeer binnen een gezellig team met veel ervaring. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden ze goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geen passende vacature gevonden?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende helpdesk vacatures zijn!
 
 

Servicedeskmedewerker Lelystad

36 - 40 uur
MBO
1 - 3 jaar