Helpdeskmedewerker vacatures in Overijssel | vacatureshelpdeskmedewerker.com

formulier

Bekijk op deze pagina overzichtelijk alle beschikbare helpdeskmedewerker vacatures en (ZZP / freelance / interim ICT) servicedeskmedewerker opdrachten in Overijssel. Zie je niet direct een passende vacature of opdracht? Doe dan svp een 'open sollicitatie' of neem contact met ons op. Wij krijgen wekelijks vele nieuwe helpdeskmedewerker vacatures en aanvragen, waarvoor we servicedeskmedewerkers zoeken.Helpdeskmedewerker Almelo
36 - 40 uur
MBO
1 - 3 jaar
Per direct zijn wij op zoek naar een Helpdeskmedewerker ICT in de omgeving van Almelo. Als helpdeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers die problemen hebben met hard- en/of software. Functie Helpdeskmedewerker ICT Almelo Als helpdeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor...
Almelo - Overijsselbekijk deze vacature
Vacature Senior Support Engineer Zwolle
36 - 40 uur
MBO
1 - 3 jaar
Per direct zijn we voor een dynamisch en ondernemend bedrijf in Zwolle op zoek naar een Senior Support Engineer . Ideale kandidaat heeft een afgeronde ICT opleiding, één of meer certificeringen en minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol. Werkzaamheden Support Engineer Zwolle Vanwege de...
Zwolle - Overijsselbekijk deze vacature
Helpdeskmedewerker ICT Enschede
36 - 40 uur
MBO
1 - 3 jaar
Wil jij in korte tijd veel ervaring opdoen binnen verschillende bedrijven en IT omgevingen, ben je woonachtig in de regio van Enschede, heb je minimaal 12 maanden ICT (stage) ervaring en minimaal een afgeronde MBO niveau 3 opleiding richting ICT.....dan is dit je kans! Als helpdeskmedewerker ondersteun je gebruikers en los...
Enschede - Overijsselbekijk deze vacature

Functieomschrijving helpdeskmedewerker

Als helpdeskmedewerker Overijssel ondersteun je gebruikers en los je IT problemen op. Deze problemen los je op door middel van e-mail, telefonisch, on-site maar ook door het leveren van remote support. De vragen die een helpdeskmedewerker krijgt van gebruikers zijn heel divers waardoor jouw dag nooit hetzelfde is. De helpdeskmedewerker Overijssel is het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers (intern en/of extern), je signaleert en analyseert de meldingen en IT-problemen die telefonisch of per mail binnenkomen, je bent verantwoordelijk voor het aannemen, registeren en oplossen van IT-problemen op software, hardware, etc. Indien nodig escaleer je IT-problemen naar bijvoorbeeld (tweedelijns) of derdelijns helpdeskmedewerkers. Als laatste is een helpdeskmedewerker in staat om goed door te vragen zodat het exacte probleem van de gebruiker duidelijk is. 

Helpdeskmedewerker vacatures in Overijssel

24 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk als helpdeskmedewerker in de provincie Overijssel of regio Overijssel. Personeel gezocht: vacatureshelpdeskmedewerker.com is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire helpdeskmedewerker vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband in Overijssel.

Helpdeskmedewerker salaris

Salaris helpdeskmedewerker? Wat is het salaris van een helpdeskmedewerker? Wekelijks krijgen we hier vragen over, het salaris van een helpdeskmedewerker is afhankelijk van een aantal factoren, zoals ervaring, behaalde certificeringen, secundaire arbeidsvoorwaarden (leaseauto, pensioen, etc.) en de geldende CAO van de organisatie waar je komt te werken. Om toch een indicatie te geven, ligt het salaris van een helpdeskmedewerker ergens tussen de 1500 en 2600 euro bruto.

Helpdeskmedewerker opleiding

Een helpdeskmedewerker beschikt veelal over een een afgeronde ICT opleiding op mbo-niveau (ICT Beheer, systeembeheer) of op HBO-niveau (Informatica). Niet alle helpdeskmedewerkers hebben een ICT opleiding gedaan, dat is niet bij iedere vacature een eis. Het is voor helpdeskmedewerkers erg belangrijk om -na het behalen van de opleiding- door te leren om zo certificeringen te behalen. Voorbeelden van relevante helpdeskmedewerker certificeringen zijn: Windows 7/8/10, Microsoft MCSA en/of MCSE 2012/2016 certificeringen.

ICT servicedesk vacature

Bekijk ons complete helpdeskmedewerker vacatureoverzicht Overijssel en solliciteer op een helpdeskmedewerker opdracht in Overijssel die bij je past.

Over ons

Vacatureshelpdeskmedewerker heeft ruime ervaring in de recruitment van IT helpdeskmedewerkers. We leveren oplossingen voor interim specialisten en vast personeel binnen de sector IT. Meer specifiek leveren wij infrastructuur support specialisten.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe helpdeskmedewerkers!

Staat er niet direct een passende vacature voor jou tussen? Doe dan een 'open sollicitatie' of bel 075 - 7400100 en wij helpen je graag aan een passende opdracht.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.