formulier

Vacature Helpdeskmedewerker Delft

36 - 40 uur
MBO
1 - 3 jaar

Vacature Helpdeskmedewerker Delft

In de rol van ICT Helpdeskmedewerker ben je verantwoordelijk voor het te woord staan van eindgebruikers met ICT gerelateerde vragen over hardware en software. Je ondersteunt telefonisch, en indien nodig op de werkplek zelfstandig bij het gebruik van de verschillende software en hardware en voert alle taken die hieruit voortvloeien uit.

Werkzaamheden ICT helpdeskmedewerker te Delft

Je bent als skilled helpdeskmedewerker verantwoordelijk voor het geven van 1e, 2e en/of 3e lijns gebruikersondersteuning, afhankelijk van je reeds opgedane kennis en ervaring. Je wordt op project basis ingezet en bent werkzaam binnen het ICT team van de betreffende klant. Je werkt nauw samen met je collega's van de helpdesk en van systeembeheer, om samen een uitstekende service en dienstverlening te waarborgen.

Profiel helpdeskmedewerker Delft

Servicedeskmedewerker Delft

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en werkzaamheden kunnen wel eens overlappen. Door het ondernemende karakter verloopt geen dag zoals van tevoren is bedacht. De klant is een servicegerichte organisatie. Met het afhandelen van helpdeskvragen sta je in direct contact met klanten en eindgebruikers. Ze zijn continu op zoek naar verbetering van de helpdeskprocessen, en zien hierin een belangrijke rol voor jou weggelegd. De klant verwacht dan ook:

  • Enkele jaren ICT/technisch helpdeskervaring;
  • Enkele jaren ervaring in functioneel applicatiebeheer;
  • Kennis van HTML en XML is een pré;
  • Minimaal MBO denk- en werkniveau.

Interesse in deze rol?

Indien deze functie je aanspreekt en je voldoet aan het gevraagde profiel, kun je jouw C.V. achterlaten via de website. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op.

Geen passende vacature gevonden?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende helpdesk vacatures zijn!
 
 

Vacature Helpdeskmedewerker Delft

36 - 40 uur
MBO
1 - 3 jaar