formulier

ICT Medewerker Veghel

40 uur
MBO
1 - 3 jaar

ICT Medewerker Veghel

Per direct zijn wij op zoek naar een Skilled Support Medewerker in Veghel. De Helpdesk biedt ondersteuning aan een groot aantal werkplekken verspreid over verschillende locaties.

Functieomschrijving ICT Medewerker Veghel

Servicedeskmedewerker vacature VeghelAls ICT Medewerker ofwel support medewerker ben je verantwoordelijk voor het aannemen, registreren, bewaken van de voortgang op de helpdesk. Je bent continu bezig met het afhandelen van eerste- en tweedelijns incidenten, alsook service verzoeken. Op de helpdesk verricht je ook een aantal administratieve werkzaamheden en ben je bezig met het beheer van de IT voorraad. Het installeren en uitleveren van nieuwe laptops en desktops behoort ook tot jouw bezigheden. Een belangrijk onderdeel van de functie is het aandragen van verbeteringen voor de Servicedesk.

Over de helpdesk

Als ICT medewerker op de helpdesk ondersteun je samen met collega's ongeveer 2500 werkplekken verspreid over verschillende vestigingen, in binnen-en buitenland. De helpdeskmedewerker neemt de calls aan, stelt de juiste vragen en lost de calls -indien mogelijk- op. Het gaat hier om een skilled Helpdesk, waar zowel eerste- als tweedelijns incidenten worden opgepakt. Indien je een probleem niet op kunt lossen, zet je de call door naar een specialist of oplosgroep.

Jouw profiel

- Afgeronde MBO ICT opleiding, niveau 3 of 4;
- Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Kennis en ervaring met Windows XP, 7 en 8;
- Pré: ITIL of Microsoft certificering;
- Kennis van Microsoft Office 2003/2010.

Geen passende vacature gevonden?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende helpdesk vacatures zijn!
 
 

ICT Medewerker Veghel

40 uur
MBO
1 - 3 jaar