formulier

Supportdeskmedewerker 1e lijns Eindhoven

36 - 40 uur
MBO
2 - 4 jaar

Supportdeskmedewerker 1e lijns Eindhoven

Per direct is onze klant op zoek naar een Supportdeskmedewerker 1e lijns voor in Eindhoven. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met een afgeronde HBO-opleiding. Hij/ zij kan op middellange termijn doorgroeien naar Teamleider functie.

Werkzaamheden 1e lijns Supportdeskmedewerker

Servicedeskmedewerker vacature Eindhoven

Als Supportdeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor gebruikers van de interne applicatie. Deze gebruikers melden hun problemen via mail of telefoon. Je lost deze supportdesk-aanvragen op of wijst deze toe aan de 2e lijn. De werkzaamheden voer je uit volgens vastgelegde procedures en binnen de afgesproken tijdlijnen. Je bewaakt de status van gemelde problemen.

Om waar te kunnen maken wat wij van een Supportdeskmedewerker verwachten, ben je flexibel, stressbestendig en heb je een groot probleemoplossend vermogen. Wij zijn op zoek naar een ervaren Supportdeskmedewerker die op middellange termijn kan en wil doorgroeien naar de functie van Teamleider Supportdesk.

Wat vraagt de klant?

  •  HBO-werk- en denkniveau;
  •  Ambitie om door te groeien; 
  •  Een technisch commerciële achtergrond is gewenst;
  •  Werkervaring met klantsupport is een pré
  •  Hands-on mentaliteit en dienstverlenend voor zowel interne als externe partijen.

Wat biedt de klant?

- Een groeiend, dynamisch en enthousiast bedrijf dat actief aan haar ambities werkt in een snel veranderende en groeiende markt;

- Enthousiaste collega's en een prettige, informele werksfeer;

- Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over de klant:

Zij zijn marktleider in Nederland op het gebied van boardcomputersystemen en fleetmanagement-diensten. Ze hebben een klantenbestand van meer dan 1500 bedrijven en is meer dan 26 jaar actief. De laatste jaren groeien ze explosief.

Interesse?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en denk jij dat je de nieuwe Supportdeskmedewerker van deze klant bent? Laat dan jouw C.V. achter via de website.

 

Geen passende vacature gevonden?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende helpdesk vacatures zijn!
 
 

Supportdeskmedewerker 1e lijns Eindhoven

36 - 40 uur
MBO
2 - 4 jaar