formulier

Vacature Werkpleksupporters / Servicedesk medewerkers Utrecht

36 - 40 uur
MBO
1 - 3 jaar

Vacature Werkpleksupporters / Servicedesk medewerkers Utrecht

Per direct is Jobfinity op zoek naar gemotiveerde werkpleksupporters / servicedeskmedewerkers voor de ondersteuning van onze klanten in de regio Utrecht.

Wij vragen van jou:

Servicedeskmedewerker / werkplekbeheerder vacature Utrecht

- MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
- Minimaal twee jaar werkervaring op een servicedesk;
- Microsoft gecertificeerd (minimaal 1 certificaat);
- Bekend met Windows 7 en moderne smartphones;
- Ervaring met ticketsystemen (topdesk, HP OpenView, etc.);
- Ervaring met ITIL;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Gedreven, sociaal en flexibel;
- Pré: kennis en/of ervaring met VMware en/of Citrix;
- Pré: ITIL certificering;
- Pré: rijbewijs B.

Wat biedt Jobfinity?

Wij bieden een marktconform salaris, met de mogelijkheid om je salaris verder uit te breiden naar mate je je certificeringen behaald. Het salaris zal worden aangevuld met een bonus per gewerkt uur, de mogelijkheid tot een 13e en 14e maand en een leaseauto. Naast materiële vergoeding willen we ook graag in je persoonlijke ontwikkeling investeren. Samen met jou maken we een persoonlijk opleidingsplan en gaan we je helpen met de juiste opleiding(en) binnen jouw vakgebied.

Over Jobfinity

Binnen Jobfinity word je ingezet bij onze toonaangevende klanten op uitdagende en leerzame projecten. Jij bent iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, je vindt persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en je bent ook in staat om je kennis te delen met je collega's. Jobfinity is een IT detacheringsorganisatie die bestaat uit een selecte groep enthousiaste en gemotiveerde IT professionals. Wij kenmerken ons niet alleen door expertise, maar ook door het persoonlijke niveau van contact tussen ons kantoorpersoneel en de professionals, en tussen de professionals onderling. Onze professionals staan nooit alleen voor een uitdaging, maar kunnen altijd rekenen op de support van collega's in het veld en op kantoor. Kortom, wij houden van ons vak en waarderen talent!

Interesse?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel, denk jij dat je de nieuwe Werkpleksupporter / Servicedesk medewerker voor Jobfinity bent en voldoe je aan de gestelde eisen. Dan ontvangen wij graag jouw C.V. via onderstaande link.

 

Geen passende vacature gevonden?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende helpdesk vacatures zijn!
 
 

Vacature Werkpleksupporters / Servicedesk medewerkers Utrecht

36 - 40 uur
MBO
1 - 3 jaar